Ποιοι Είμαστε

H εταιρεία Anastazia απο το 2010 δραστηριοποιείται στον χώρο του κοσμήματος . Είναι μια συνεχώς αναπτυσόμενη εταιρία με παρουσία σε όλες τις εκθέσεις εξωτερικού κ εγχώρια. Σκοπός της είναι να παρέχει ποιοτικά κοσμήματα και κομπολόγια ,χειροποίητα και εισαγωγής σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με προσωπική φροντίδα γίνεται η επαφή με τα εργοστάσια παραγωγής πρώτον υλών και η διεκπεραίωση όλων των εργασιών από την αρχή μέχρι το τέλος !

Με γνώμονα την τεχνογνωσία επιτυγχάνουμε το δέσιμο της παράδοσης και της μοντέρνας τεχνικής. Μια ομάδα με πάθος για τις ημιπολύτιμες πέτρες ,τους κρυστάλλους ,το ατσάλι, το δέρμα ,το μέταλλο , το σμάλτο και πολλά άλλα υλικά δημιουργεί καθημερινά περίτεχνα κοσμήματα και κομπολόγια.

Στον χώρο μας θα βρείτε μοναδικές δημιουργείες απο εντυπωσιακό αμέθυστο , πανέμορφο αχάτη πολλών αποχρώσεων, χαλαρωτικό λάπις λαζουλί, φυσικο μαργαριτάρι γλυκού νερού, οργανικό κοράλι, ερωτική φεγγαρόπετρα και πολλούς ακόμη θησαυρούς.

Ως ομάδα θέλουμε να συνδυάζουμε τις ικανότητες μας για να δημιουργούμε μοναδικές και καινοτόμες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για εσάς.

Το στιλ τον κοσμημάτων είναι μοντέρνο ανάλαφρο με επιμονή στη κομψότητα. Πηγές έμπνευσης για εμάς είναι οι καλές τέχνες σε συνδυασμό με την μόδα .

Σκέψη μας είναι ότι ένα κόσμημα ή ένα αξεσουάρ είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να διαλέγεται με προσοχή έτσι ώστε να μας γεμίζει πάντοτε με όμορφα συναισθήματα και να μας κάνει να νοιώθουμε μοναδικοί. Στόχος μας είναι οι δημιουργίες μας να γίνουν πηγή έμπνευσής και γοητείας για τον καθένα από εσάς.

Είμαστε διαθέσιμοι να σας προσφέρουμε ένα αξέχαστο ταξίδι πλούσιων συναισθημάτων με τις ευεργετικές ιδιότητες των θησσαυρών της γης και της θάλασσας.